Aurore Hustinx

 

Na 10 jaar viool en 3 jaar zang in de muziekacademie te Hannuit, volgde Aurore Hustinx zang aan het Koninklijk Conservatorium te Bergen in de klas van Thierry Migliorini. Ook volgde zij barokke Kamermuziek bij Guy Van Waas met Stephan Van Dyck en Benoît Douchy.

 

Na een masterclass van Italiaanse barokke muziek met Rosanna Bertini, vervolledigd Aurore haar opleiding aan het Conservatorium van Luik bij Greta van Reyghere en Els Crommen, waar zij een eerste prijs concertzang behaalde in 2004.

 

Aurore was zanglerares in de muziek academie van Amay en soliste bij verschillende koren en orkesten (a.o. Capella Henry Dumont, het Koor van Berlaine, Ménétriers) in werken zoals de Messia van Haendel, Stabat Mater van Pergolesi, Mendelssohn, Cantaten en Oratorio van Bach, enz.

 

Zij was lid van het ‘World Youth Choir’, het vrouwelijke koor Hodie, Les Demoiselles de Port Royal, alsook backing vocal bij Helmut Lotti en het Golden Symphonic Orchestra.

 

Haar klassieke opleiding laat haar toe om zowel popmuziek, gospel, jazz en wereldmuziek te zingen.

 

Zij is actief vandaag in een ensemble voor huwelijkszang "Voyage de notes", de vrouwelijke stemgroep Kava-Kava en bij Vocal4.

 

Aurore Hustinx zingt eveneens bij Hacienda Projects als soliste of koorzangeres bij verschillende evenementen.

 

 

Terug naar de vorige pagina

 

 

 

 

 

 

 

 

        skall.be © 2010 - 2014 • All rights reserved • Het is verboden om afbeeldingen, video- en/of muziekfragmenten of tekst te kopiëren of te gebruiken zonder schriftelijke toestemming van Vocal4